"Crna udovica" - Fan projekcija

Premijera dugo iščekivanog Marvelovog ostvarenja sve je bliža, a bioskop Cine Grand vodi računa da doživljaj kod gledalaca bude što kompletniji. Stoga smo svim fanovima spremili nezaboravno iskustvo za premijerno emitovanje filma u četvrtak 8. jula u 20 sati u Experience sali bioskopa, a najbržih 100 koji kupe kartu dobiće i poklon strip “Crne udovice” kako bi ugođaj bio što potpuniji.

O FILMU

Kada biraš između onoga što jesi i između onoga što bi svet želeo da budeš, praviš greške. Da bi ih ispravio, moraš da se vratiš tamo gde je sve počelo.

Špijunski triler Crna udovica dobio je tu čast da bude premijerni film četvrte etape Marvelovog filmskog univerzuma, koji će se na velikom platnu Cine Grand bioskopa naći od četvrtka, 8. jula.

Crna udovica, poznata i kao Nataša Romanova, suočava se sa mračnim delom svoje prošlosti kada protiv nje počne da se plete opasna zavera. Dok je progoni sila koja se neće zaustaviti dok je se ne reši, ona mora da se pozabavi istorijatom svoje špijunske karijere i prekinutim vezama koje su ostale za njom.

Podsetimo, Marvelova junakinja je po rođenju data KGB-u, koji je od nje napravio elitnog operativca, ali je raspadom Sovjetskog Saveza ona postala “persona non grata”, pa je vlada htela da je ubije. Stoga se ona preselila u Ameriku, u potrazi za slobodom.

Skarlet Johanson se u ovom remek-delu ponovo pojavljuje kao Crna udovica, dok Florens Pju glumi Jelenu, njenu sestru. Dejvid Harbor je Aleksej, poznatiji kao Crveni Čuvar, a Rejčel Vajs je Melina. Reditelj filma je Kejt Šorland, a producent je Kevin Fajgi.

REZERVACIJA ULAZNICA