Iznajmljivanje sale

Razmišljate o idealnom prostoru za Vašu konferenciju, korporativni sastanak, lansiranje novog proizvoda, trening prodajne sile?

Događaj o kojem će ljudi koji su prisustvovali pričati svima?

Događaj koji će pokazati Vašim saradnicima koliko su Vam važni?

Zamislite Vaš događaj u komfornoj sali koja može da ugosti 243 posetilaca, ogromno silver screen platno na kojem prikazujete sadržaj i sve to podržano bioskopskim audio sistemom izuzetnih performansi.

Iznajmljivanjem bioskopske sale u našem objektu dobijate sve što je potrebno da učinite da Vaša konferencija ili prezentacija bude pravi odraz Vaše poslovnosti i profesionalnosti, a za to će se pobrinuti tim profesionalaca, koji obezbeđuje da sve što ste zamislili prođe bez ikakvih problema.

Takođe, u našem bioskopu možete da iznajmite celu salu samo za Vaše privatne potrebe. Pozovite drage osobe, organizujte prikazivanje filma za poslovne partnere, ostavite snažan utisak na ljude sa kojima se družite ili poslujete.

Želite da gledate film koji je trenutno na repertoaru ili želite da se podsetite nekog filmskog klasika? Možda imate želju da sa prijateljima igrate video igrice na velikom platnu? Naše stručno osoblje će se potruditi da svi prisutni budu u potpunosti zadovoljni događajem koji ste im priredili.

Kako bismo upotpunili Vaš događaj, opremili smo hol savremenim ekranima, digitalnim plakatima, dinamičkom led rasvetom, stolovima i stolicama gde se može organizovati testiranje proizvoda, zakuska ili kokteli.

Bioskop Cine Grand - MCF, pored toga što je najlepši u gradu, se nalazi u samom vrhu po opremljenosti. Ukoliko se odlučite da Vaš događaj organizujete kod nas, možete da očekujete sledeću tehničku opremu:

  • NEC laserske projektore najnovije generacije,
  • SilverScreen bioskopska platna za vrhunski kvalitet slike,
  • Sertifikovane JBL i Crown audio sisteme koji upotpunjuju celokupni doživljaj,
  • Volfoni Smart Crystal 3D sistem,
  • Sva potrebna prateća oprema (Kompjuteri, mikrofoni, kablovi svih vrsta, miksete, adapteri),
  • Najsavremeniji Samsung digital signage ekrani u holu i hodniku,
  • Jedinstveni pametni sistem rasvete u holu, hodniku i salama.

Kontaktirajte nas odmah i saznajte na koji način možemo da Vašu konferenciju učinimo nezaboravnom.

Bioskop Cine Grand Delta Planet Niš

Telefon za informacije:

  • 018 32 00 633