O bioskopu

  • ECmedia-en-blue [Converti]

BIOSKOP CINE GRAND DELTA PLANET NIŠ

Tržni centar Delta Planet Niš,  Bulevar Nemanjića 11b, 18000 Niš

e-mail: cinegrand.nis@cinegrand-mcf.rs

telefon: 018 32 00 633

Najlepši bioskop u gradu, Cine Grand MCF,  otvoren je 22. aprila 2021. godine u tržnom centru Delta Planet.

Ljubiteljima kinematografije i velikog platna, bioskop Cine Grand pruža nove mogućnosti doživljaja filmskih ostvarenja.

 

Bioskop Cine Grand u tržnom centru Delta Planet ima pet pažljivo dizajniranih sala, sa preko 700 fotelja, koje će posetiocima pružiti maksimalnu udobnost. Sva platna u bioskopu su vrhunskog kvaliteta, te ova platna, zajedno sa NEC laserskim projektorima, garantuju kristalno jasnu sliku. Ozvučenje dolazi iz Dolby laboratorije i važi za ozvučenje poslednje generacije. 

 

Posebno se izdvaja sala 1, koja nosi naziv Experience. 

Experience sala, odnosno sala 1, ima najveće platno u bioskopu, visokog kvaliteta, NEC laserski projektor, kao i posebno ozvučenje pojačanih performansi, koje proizvodi čist i jasan zvuk. U Experience sali su postavljene dugo birane kožne fotelje, sa podesivim naslonima za leđa i noge,  koje će gostima pružiti udobnost na koju nisu navikli u bioskopu. Dok su poslednji redovi rezervisani za takozvana “ljubavna sedišta”.

Ono što Experience salu čini posebnom, u odnosu na sve ostale sale u bioskopu, je i jedinstven dizajn, koji se mora videti i doživeti. Na zidovima, plafonu i podu sale ispisane su posebne inspirativne poruke Morzeovom azbukom.

Zbog svih ovih karakteristika, sinonim za Cine Grand Experience je nezaborano iskustvo.

Inspiraciju za dizajn ostalih sala, tim arhitekata je našao u prirodi i matematici, pa su tako nastale sale Pahulja, Mačka, Ljubav i Pčela.

Ideja dizajna sala je da kroz jednostavne geometrijske oblike prikaže i ilustruje delove sveta, odnosno prirode koja nas okružuje.

Sala 2 nosi naziv Pahulja, a u osnovi glavnog elementa ove sale je krug, koji nema početak, nema kraj, nema uglove, nema stranice. Baš zato su ljudi u njemu oduvek videli simbol jedinstva. 

Ova sala ima 99 mesta, a isto toliko fotelja ima i sala 3, koja nosi naziv Mačka.

Sala 4 i sala 5, odnosno sala Ljubav i sala Pčela, su većeg kapaciteta. 

Sala Ljubav ima 144 mesta, NEC laserski projektor i svojim dizajnom će najviše odgovarati mlađim posetiocima.  

Sala Pčela je druga po veličini sala u bioskopu Cine Grand Delta Planet i ima 158 mesta. Ono što ovu salu čini posebnom je i Dolby ATMOS ozvučenje, koje će publici pružiti moćan i jasan zvuk, i staviti je u središte filma. 

 

Svim svojim posetiocima, bioskop Cine Grand nudi razrađen i posebno dizajniran loyalty program, koji je namenjen svim generacijama.

U bioskopu je zastupljen i premium brend The Kokice - kokice kakve do sada niste probali. 

Takođe, bioskop poseduje i poseban prostor za proslavu rođendana, čime se svrstava u red  objekata za celu porodicu.

Bioskop Cine Grand teži da prikazivanje filmova i celokupnu bioskopsku industriju podigne na viši nivo, te je u izgradnji bioskopa, pored izbora najmodernije tehničke opreme,  posebna pažnja posvećena enterijeru i eksterijeru, kao i želji da se svim posetiocima pruži maksimalna udobnost i komoditet.


Radno vreme bioskopa:

radni dani: 12:00 – 23:00,

vikendom i praznicima: 10:00 – 23:00,

Bioskop Cine Grand je član mreže EUROPA CINEMAS uz podršku fonda CREATIVE EUROPE saveta Evrope.