Oglašavanje u bioskopu

Neka drugi vide Vaše ime na velikom ekranu! 

Omogućite Vašoj poruci da ostvari uticaj kakav zaslužuje reklamirajući je na velikom platnu Cine Grand bioskopa. Ni jedan drugi medij ne može da se poredi sa benefitima bioskopske visoke rezolucije velikih platna, i potpuno uključene publike.

Oglašavanje u bioskopu je sjajan način da dođete do pažnje publike koja je prisutna, Vaša reklama je na velikom platnu, prikazuje se u visokoj rezoluciji, a doživljaj poboljšava vrhunski audio sistem. Reklame u bioskopu se puštaju pre filmskih najava. Većina publike dolazi ranije na projekciju filma kako bi našli svoja sedišta i smestili se udobno u njih, u tom trenutku će im biti prikazana reklama. Kada su opušteni, zadovoljni i srećni. Istraživanja pokazuju da čak 89% publike gleda reklame pre projekcije filma, kao i da se 5 puta bolje sećaju onoga što su gledali.

Jedna od najvećih prednosti ovakvog vida oglašavanja je što je bioskop jedini medij u kojem možete kombinovati video reklamiranje sa ostalim tipovima oglašavanja. Na ovaj način možete veoma afresivno i snažno da radite na brand building-u i ličnom iskustvu potrošača kroz promocije, uzorke, nagradne igre, takmičenja.

Targetiranje publike je veoma jednostavno. Biranjem filma oglašivač bira publiku sa kojom želi da komunicira. Za ostale promotivne usluge postoji mogućnost izbora vremena, mesta i modela reklamiranja.

Pozovite nas još danas i informišite se o ponudi koju imamo. Iskoristite ceo potencijal koji Vam nudimo.

Bioskop Cine Grand Delta Planet Niš

Telefon za informacije:

  • 018 32 00 633