Porodični vikend uz Svemirski basket i Neukrotivi Spirit

Niže cene ulaznica, Benlian food poklon,
kokice i Mali Zabavnik za članove Porodičnog kluba


Poslednjeg dana jula i prvog dana avgusta u bioskopu Cine Grand Delta Planet biće organizovan nikad zanimljiviji Porodični vikend. Uživaj u urnebesnoj dogodovštini Svemirski basket: Novo nasleđe sa Lebronom Džejmsom i Šašavom družinom i upoznaj tvrdoglavu devojku koja otkriva srodnu dušu kada slučajno upozna divljeg konja. 

Za članove Porodičnog kluba smo spremili niže cene ulaznica, Benlian food poklon, kokice i Mali Zabavnik! 

O filmu Svemirski basket: Novo nasleđe:

Ovo transformacijsko putovanje otkriva koliko su daleko neki roditelji spremni da idu kako bi se povezali sa svojom decom. Lebron i njegov sin Dom zarobljeni su u digitalnom prostoru i LeBron mora da ih odvede kući na sigurno, vodeći sa sobom i Bagsa, Lolu i celu bandu notorno nedisciplinovanih Looney Tunesa. U filmu se pojavljuju i mnoge profesionalne košarkaške zvezde u ulogama u kojima ih do sada niste videli.

O filmu Neukrotivi Spirit:

Ova epska avantura je sledeće poglavlje u voljenoj priči koja stiže iz DrimVorks Animejšna.

Ovo je priča o tvrdoglavoj devojci koja žudi za mestom kojem pripada, koja otkriva srodnu dušu kada joj se život preplete sa divljim konjem Neukrotivim Spiritom.

Laki Preskot zapravo nikada nije upoznala svoju pokojnu majku Milagro Navaro, neustrašivu kaskaderku iz malog grada Miradero, koje se nalazi blizu otvorene granice.

Poput svoje majke, Laki nije baš ljubitelj pravila i ograničenja, što je kod njene tetke Kore izazvalo dosta briga. Laki je odrasla u gradu na istočnoj obali pod Korinim budnim okom, ali kada Laki pretera sa iskušavanjem sreće kroz previše rizičnih vratolomija, Kora ih obe seli kod Lakinog oca Džima, u Miradero.

Laki je definitivno impresionirana pospanim gradićem. Njen život se promeni kada upozna Spirita, divljeg mustanga koji deli njenu strast za nezavisnošću, i sprijatelji se sa dve lokalne jahačice, Abigejl Stoun i Pru Grejndžer. Pruin otac, vlasnik staje Al Grejndžer, najbolji je prijatelj Lakinog oca.

Kada bezosećajni kauboj i njegov tim žele da uhvate Spirita i njegovo stado i osude ih na težak rad u zatočeništvu, Laki okuplja svoje nove prijateljice i kreće u avanturu kako bi spasle konja koji joj je dao slobodu i svrhu, i pomogao Laki da otkrije vezu sa majčinim i meksičkim nasleđem koje nije očekivala.

Ova porodična ostvarenja su sinhronizovana na srpski jezik i tako prilagođena najmlađoj publici.

POGLEDAJTE REPERTOAR