SPECIJALNA PROJEKCIJA FILMA "ŠTO SE BORE MISLI MOJE" 22. SEPTEMBRA

Specijalna projekcija istorijskog trilera Milorada Milinkovića, “Što se bore misli moje”, biće održana u bioskopu Cine Grand Delta Planet u petak, 22. septembra sa početkom u 19.30h.

Nakon projekcije filma deo autorske i glumačke ekipe pokloniće se publici.

U godini kada se beleži tačno dva veka od rođenja kneza Mihaila Obrenovića, na Velika platna stiže uzbudljiv istorijski, politički triler po scenariju Milorada Milinkovića i Dragoljuba Stojkovića, o atentatu na jednog od naših najvećih vladara, koji se 1868. godine dogodio na Košutnjaku.

Osim što je film “Što se bore misli moje” bazično politički triler, reč je i o ljubavnoj priči koja se osvrće na odnos kneza Mihaila i njegove znatno mlađe verenice, Katarine Konstatinović.

 Glavna uloga kneza Mihaila Obrenovića poverena je glumcu Draganu Mićanoviću, dok  uloge ostalih istorijskih ličnosti igraju istaknuti glumci Nebojša Dugalić, Aleksandar Srećković Kubura, Nataša Ninković, Miloš Timotijević, Tamara Krcunović, Zoran Cvijanović, potom glumci mlađe generacije: Luka Grbić, Jana Ivanović, Maja Čampar, Stojša Oljačić i drugi.

 

 

ULAZNICE SU U PRODAJI NA BLAGAJNI BIOSKOPA.