Tomino veče

“Groznica” koju je film Toma izazvao ne jenjava, a ovo fenomenalno filmsko ostvarenje ne prestaje da puni bioskopske sale. Shodno tome, bioskop Cine Grand Delta Planet za sve posetioce organizuje Tomino veče u nedelju 10. oktobra u 19 sati. Za dobru atmosferu biće zaduženi vinarija Stari Dani i destilerija Melodija, koji će svim posetiocima pokloniti “čašicu dobrog raspoloženja”.

Ovaj dugo iščekivani film o liku koji je obeležio jednu epohu u potpunosti je opravdao očekivanja publike. Stoga pozivamo sve one koji još uvek nisu odgledali ovu emotivnu životnu priču da to urade ove nedelje i između ostalog saznaju nešto više o Tominom odnosu sa porodicom, Silvanom Armenulić, kao i o njegovom jako sadržajnom ljubavnom životu.

O FILMU:

Film “TOMA” je jedan impresionistički portret Tome Zdravkovića koji prikazuje same njegove početke, baškao i vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirisale prilikom komponovanja nekih od najvećih hitova, baš kao i odnos sa velikim brojem prijatelja koje je imao u umetičkom miljeu tadašnje Jugoslavije. Pored Tome, kroz film ćemo pratiti i živote poznatih umetnika tog vremena: Zorana Radmilovića, Mike Antića, Tozovca i drugih. “TOMA” je biografski film o Tomi Zdravkoviću, čoveku koga ne pamtimo samo po njegovim pesmama i načinu na koji ih je pevao, već i kao jednog velikog boema - po ponašanju i u duši.

Film prati dve linije radnje: 1991. pratimo odnos Tome i doktora koji započinje lečenje Tome i kako se to poznastvo pretvara u prijateljstvo. Druga linija prati Tomin život: od detinjstva u Pečenejvicma, preko poznanstva sa Silvanom Armenulić koje će presudno uticati na njegovu karijeru ali i na privatni život, dostizanja neslućene visine popularnosti, ali i dna života. Ovo je priča o duši.

REZERVACIJA ULAZNICA